Trojka starotúranom potešila

Trojka starotúranom potešila

Zdieľaj tento príspevok

6.kolo VI.liga západ ZsFZ    Iskra Holíč – MFK Stará Turá   3:0 (1:0) g. 2.Zubalík, 78.Daniel, 88.Balážik
report zápasu

 

Odhodlanie a nasadenie priam sršalo z našich chlapcov už pred samotným zápasom. Každý si je vedomý dôležitosti zisku bodov a bolo to vidno už od prvých minút zápasu. V druhej minúte zahrával aut  Tomáš Zabadal, vymenil si loptu s Jurajom Kovalovským a poslal ju centrom pred hosťujúcu bránku, odkiaľ ju hlavou usmernil do siete Jakub Zubalík na 1:0. Úvod ako z rozprávky. O dve minútky poslal Tomáš Daniel dlhú loptu za obranu na Ondreja Zabadala, ten sa predral cez obráncu a zoči voči brankárovi Dedíkovi trafil hornú žrď jeho bránky. Odrazenú loptu ani Jakub Zubalík a ani Ondrej Zabadal do bránky nedostali. V jedenástej minúte poslal Tomáš Daniel opäť do úniku tentokrát Juraja Kovalovského, no jeho prihrávka pred bránku ostala zablokovaná obráncami hostí.

S postupom času hostia začínali hru viac vyrovnávať, vymykali sa z nášho úvodného tlaku, no pred gólmana Martina Vaculku sa takmer vôbec nedostávali. Hra sa odohrávala väčšinou medzi oboma šestnástmai a do konca prvého polčasu už viac vzruchu nepriniesla.

 

Po zmene strán sme mali výhodu mierneho vetra v chrbte. V 43.min sa vnútri hosťujúcej šestnástky dostal do koncovky Juraj Kovalovský, no nepodarilo sa mu strelu stlačiť nadol a minula Túranskú bránku. Hostia vedomí si nášho tesného náskoku, sa viac tlačili do koncovky. V 53.min mal dobrú príležitosť Durec, no v tesnej blízkosti našej bránky túto len tesne minul.  O tri minúty boli hostia opäť v našej šestnástke, no svoju akciu nedokázali dotiahnuť do zakončenia. V 63.min zahrával Koto priamy kop, no jeho pokus aj následnú dorážku Martin Vaculka bezpečne pokryl.  O minútu sme boli my v šestnástke hostí, no prihrávka Patrika Kavoňa pred bránku nikoho z našich nenašla. V 74.min sa lopta dostala k Richardovi Čechovi, ten z asi 23m napriahol a strelou opečiatkoval ľavú tyč Dedíkovaj bránky.

 

Dlhý výkop Martina Vaculku od bránky v 77.min zaletel až pred šestnástku hostí, tam si ju prebral Tomáš Daniel a strelou ponad gólmana zvýšil na 2:0. V týchto momentoch sme mali hru už čiste v našich rukách. V 85.min poslal loptu pred hosťujúcu bránku Ondrej Zabadal, no Oldrich Irša pred bránkou ju netrafil.  Do konca riadneho hracieho času chýbali dve minúty, k lopte sa na pravej strane dostal Ondrej Zabadal, prihral Oldovi Iršovi, ten ju poslal pred bránku Pavlovi Balážikovi, ktorý  zvýšil už na 3:0.

 

Konečne sa nám podarilo využiť príležitosti a streliť viac gólov. Chlapci si víťazstvo vydreli a zaslúžili. Verme, že z nich opadne tlak a hru si budú môcť viac užívať. Preverí nás v tom už najbližší zápas v Stražoch.

 

Chcete spolu s vaším dieťaťom k nám?

V prípade nejasností nás neváhajte kontaktovať, alebo sa priamo registrujte.

PODPORTE VAŠE DETI VENOVANÍM 2% Z VAŠICH DANí