Zodpovedný výkon v susedskom derby

Zodpovedný výkon v susedskom derby

Zdieľaj tento príspevok

10.kolo VI.ligy Západ ZsFZ      Iskra Holíč – TJ Kopčany  4:1 (1:1) g. 40.,88., Mráz D., 47.,90., Kovalovský J. – 43. Blažek J.,
report zápasu

Ak by sa v zápase viedla štatistika držania lopty, na domácej strane by svietilo vysoké číslo. Do zápasu sme vstúpili zodpovedne, hlavne nerobiť zbytočné chyby a loptu mať plne pod kontrolou. Už v 5.min sme mohli ísť do vedenia, no hlavičku Ondreja Zabadala Boris Chanečka nedočiahol. V 8.min domáce publikum dvíhalo ruky, no loptu do siete dopravil David Mráz z ofsajdu. V 17.min sa k strele postavil Timotej Tolla, no jeho pokus len tesne minul Ivanovu bránku.
O štyri minútky to skúšal Boris Chanečka, no ani jeho pokus nemieril do priestoru bránky. Hostia sa do blízkosti našej šestnástky takmer nedostávali, no snaha v strede ihriska sa im uprieť nedá. Už sa pomaly sa blížil koniec polčasu, keď v 40.min si vymenil loptu David Mráz s Timom Tollom a prvý menovaný prízemnou strelou poslal loptu do siete na 1:0. Ubehli len tri minútky, hostí sme pustili pred svoju bránku, Lukáč ju prihral do malého vápna odkiaľ ju v sklze poslal do siete Jakub Blažek na 1:1. Hostia vyrovnali z jednej z mála akcií, kedy sa ocitli pred našou bránkou.

 

 

Druhý polčas ešte poriadne ani nezačal, keď v 47.min Tomáš Daniel vysunul do brejku Juraja Kovalovského, ten si loptu potiahol až na hranicu šestnástky hostí a nechytateľnou strelou pod brvno zvýšil na 2:1. Akcia v 64.min si pýtala gólové zakončenie, no prihrávku Juraja Kovalovského do prázdnej bránky Boris Chanečka nedostal, lebo mu zle odskočila od nohy. Vyvíjali sme neustály tlak, no nedarilo sa nám akcie dotiahnuť až do gólovej koncovky. Obaja súperi pomaly mysleli na koniec zápasu, no naši chlapci sa so skóre nechceli uspokojiť. V 88.min poslal loptu centrom pred bránku Mário Mráz a menovec David Mráz ju hlavou usmernil k ľavej tyči na 3:1. Nebolo to však všetko, v poslednej minúte sa krásne pohral s obranou hostí Juraj Kovalovský, loptu doviedol až pred bránku a strelou ju poslal za Ivanov chrbát na konečných 4:1. 

Chlapci hrali po celý zápas zodpovedne a súpera takmer k ničomu nepustili. Trpezlivo si počkali na svoje príležitosti, ktoré aj prišli. Je dobre, že sa nám strelci prebúdzajú, opadne z nich dúfajme tlak a viac si začnú veriť. 

Chcete spolu s vaším dieťaťom k nám?

V prípade nejasností nás neváhajte kontaktovať, alebo sa priamo registrujte.

PODPORTE VAŠE DETI VENOVANÍM 2% Z VAŠICH DANí